Newsy muzyczne

Faith No More wyda reedycje dwóch albumów

9 września do sklepów trafią dwupłytowe reedycje albumów "King For A Day...Fool For A Lifetime" oraz "Album Of the Year" Faith No More.

Na wydawnictwach, oprócz oryginalnych zawartości płyt, znajdą się także odrzuty z sesji nagraniowych, piosenki ze stron B singli, a także niepublikowane dotąd nagrania koncertowe. 

Oto tracklisty nowych edycji obu albumów: 

"King For A Day...Fool For A Lifetime" deluxe (1995): 

Disc 1

01. Get Out
02. Ricochet
03. Evidence
04. The Gentle Art Of Making Enemies
05. Star A.D.
06. Cuckoo For Caca
07. Caralho Voador
08. Ugly In The Morning
09. Digging The Grave
10. Take This Bottle
11. King For A Day
12. What A Day
13. The Last To Know
14. Just A Man

Disc 2

01. Evidence [Version en Español]
02. Absolute Zero
03. Greenfields
04. I Started A Joke
05. Spanish Eyes
06. I Won't Forget You
07. Hippie Jam
08. Instrumental
09. I Wanna Fuck Myself
10. Evidence [Versão em Português]
11. Digging The Grave [Live]
12. The Gentle Art Of Making Enemies [Live]
13. Interview [B-Side]

"Album Of The Year" deluxe edition (1997): 

Disc 1

01. Collision
02. Stripsearch
03. Last Cup Of Sorrow
04. Naked In Front Of The Computer
05. Helpless
06. Mouth To Mouth
07. Ashes To Ashes
08. She Loves Me Not
09. Got That Feeling
10. Paths Of Glory
11. Home Sick Home
12. Pristina

Disc 2

01. Pristine [Billy Gould Mix]
02. Last Cup Of Sorrow [Roli Mosimann Mix]
03. She Loves Me Not [Spinna Main Mix]
04. Ashes To Ashes [Hard Knox Alt. Mix]
05. Light Up And Let Go
06. The Big Kahuna
07. This Guy's In Love With You
08. Collision [Live]